dimarts, 22 de març del 2022

Tornen les marxes infantils de Ripoll després de dos anys d'absència

Després de l'estrena amb la marxa familiar, aquest diumenge es disputa la de l'Escola Joan Maragall 

La pandèmia va obligar a anul·lar la Lliga de Marxes de Regularitat Infantils de Ripoll del 2020 i del 2021. Després de dos d'anys d'absència, el diumenge passat es va reactivar aquesta activitat esportiva amb tant arrelament a la capital del Ripollès. 

L'arrencada va ser amb la marxa familiar on hi van participar més de 60 parelles. 

Aquest diumenge 27 de març és el torn de la prova de l'Escola Joan Maragall, amb inscripcions encara obertes. 

 >> Formulari inscripció Marxa Escola Joan Maragall: https://forms.gle/mKs3XgcnkJwuVvYF6 


Quatre escoles i cinc marxes 

La primera prova de la lliga va ser la marxa familiar. Es tracta d'una prova coorganitzada per totes les AFA de Ripoll i que té la singularitat que les parelles poden estar formades per un infant i un adult. Amb sortida al passeig Ragull i arribada a la plaça U d'Octubre, es va disputar per la falda del Catllar, passant pels collets de Fornells i de la Bassa. 

Aquest diumenge 27 de març serà el torn de la marxa de l'Escola Joan Maragall, amb sortida i arribada a les escales del pont de Calatrava. El recorregut passarà per la part més baixa de la muntanya de Sant Antoni. Les inscripcions –parelles formades per dos infants- estan obertes fins al dijous 24 de març. 

El calendari de marxes el completen les proves de l'Escola Tomàs Raguer (3 d'abril), de la Vedruna (24 d'abril) i dels Salesians (1 de maig). 

Més informació: https://marxesripoll.blogspot.com/ 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada